2. helmikuuta 2016

Paperia kortissa ja korissa

Iskän syntymäpäivien kunniaksi askartelin kortin, josta löytyy ripaus vintagehenkeä.

isinkortti

Viimein pääsin kokeilemaan syksyn kädentaitomessuilta hankkimaani leimasinsettiä! Leimasin mieskuvion, tekstin ja musteläikkiä ruskealle pakkauspaperille. Paperi oli jo valmiiksi hieman ruttuinen, mikä toi mielestäni kivan efektin korttiin. Liimasin paperin ruskearaidalliselle kuviopaperille, ja kiinnitin paperit vielä valkoiselle korttipohjalle. Aika simppeliä, mutta itse tykkään lopputuloksesta kovasti.

isinkortti2

Kortin taustalla näkyy uusin kirpparilöytöni: valkoinen Essentialin paperikori. Tällaiset paperikorit olivat ainakin jossakin vaiheessa kovasti muodissa. En tiedä tulenko nyt miten pahasti jälkijunassa, mutta omaan silmään ainakin näyttää kivalta! Kori on siis valmistettu selluloosasta, ja sen voi vesipestä 30 asteessa. Lisäksi se on aika taipuisa, itse ainakin taittelin tuota reunusta matalammaksi. Valkoisen lisäksi nappasin samasta pöydästä mukaan myös ruskean paperipussin, joka tosin ei ole vielä päässyt esille. Nyt kotiin kaipaa vaaleita ja raikkaita sävyjä. Seuraavaksi työn alla olisivatkin valkoiset koristetyynynpäälliset, joihin ajattelin jättää oman kädenjälkeni.

5 kommenttia:

  1. Kivan kortin olit tehnyt. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa lukijaksi! :) Täytyypäs tulla käymään vastavierailulla.

      Poista
  2. Hieno miehekäs kortti! Tuollaisesta ruukunsuojasta tykkäisin, hyvä löytö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saija! Miehille on välillä vähän vaikea tehdä kortteja mutta tästä tuli kyllä mielestäni kiva.

      Poista
  3. Ihastuttava kortti isälle! Tykkää varmasti.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...